Cenjene stranke obveščamo, da se bo naša dosedanja N banka s 1. 9. 2023 pripojila k NLB, ki nam je dodelila novo številko računa.
Za plačila od 1. 9. 2023 prosimo uporabite TRR: SI56 0284 3026 5482 002. Oprostite za nevšečnosti in hvala za razumevanje!
ZARADI USTAVITVE POSLOVANJA SBERBANKe PLAČILA TRENUTNO NISO MOGOČA. NAROČILA IN ODPREMA POTEKAJO NEMOTENO.
O SPREMENJENIH PODATKIH ZA PLAČILO VAS BOMO OBVESTILI V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU. HVALA ZA RAZUMEVANJE EKIPA BISS25

Najprej dobrodošli na naši novi spletni strani Biss25

Od hrane za pse pričakujem, da je po sestavi in vsebnosti tako dobra, da mi o njeni kakovosti ni treba lagati potencialnim strankam. Da vem, kje in kako se proizvaja, da je meso znanega porekla in primerno tudi za prehrano ljudi – in da jo bodo dobro prenašali tudi naši psi. No, tu se sicer malo zatakne, ker bi lagala, če bi rekla da jim je Biss25 še posebej všeč – ker itak vse pojedo, ne da bi vprašali po poreklu. Zato je pri nas bolj merodajno, kakšno dlako imajo in kako se počutijo, kot pa ali jim je všeč… in z obojim sem zadovoljna. Torej ostajam pri prepričanju, da prodajam dobro hrano za pse, ki ima odlične sestavine in ki jo imajo psi radi, kar se kaže tudi v počasi rastočem številu končnih porabnikov.

Anekdota izpred nekaj let: vedno imam nekaj vreč na zalogi tudi v pisarni, kjer poleti včasih odprem vhodna vrata na pločnik. Nekega poletnega dne je urejen starejši gospod sprehajal svojega psa po Pražakovi, nekoliko zamišljen. Pes ga je mirno spremljal, ko pa je prišel do naših vrat, je nemudoma zavil noter ter začel ovohavat naše vreče hrane. Gospod tega, da je kuža izginil, nekaj korakov sploh ni opazil. Potem pa panika, saj psa kar naenkrat ni bilo nikjer! Naglas pokliče psa po imenu, nič. Še enkrat, psa še vedno nikjer. Ves paničen je stopil noter, odprl usta, da bi vprašal ter ga zagledal… in vse od takrat sta redni stranki naše hrane za pse.

Vesela sem, da sem se pred petimi leti odločila za ta korak in pripeljala Biss25 tudi v Slovenijo. Ker je v naši hrani tako veliko dobrega, jaz pa ne želim pretiravat s ceno, ni veliko manevrskega prostora za prodajo v trgovinah, na portalih itn. – ker enostavno ne moremo ponuditi dovolj provizije. Raje ostajamo pri spletni prodaji, dostavi, osebnem prevzemu. Psi so vsekakor na boljšem!

Barbara Krumpak