Zakaj naši izdelki?

Le najboljše za vašega psa.

Veseli nas, da ste našli našo spletno stran ter dovolite, da se na kratko predstavimo.

Biss25 je bil leta 1991 zasnovan  s strani švedske vzrediteljice Gunille Anderson, ki je želela le najboljše za svoje pse: naravne surovine in najboljše recepte. Proizvodnja se je zaradi povečane potrebe po zanesljivosti dobav kmalu preselila v Nemčijo, na pomoč je priskočila vzrediteljica Christina Gabriel in prevzela tehnični del proizvodnje. Kmalu je Biss25 postal znan kot odlična hrana za vse pse vseh starosti, ki ni podvržena globalizaciji. Ker nismo v primežu multinacionalk, lahko v svoji hrani uporabljamo dražje proizvode, se posvetujemo z neodvisnimi nutricionisti ter hrano proizvajamo po potrebi. Na ta način vzdržujemo visoko kvaliteto ter vedno sveže zaloge. 

Razvoj in proizvodnja naših proizvodov se opirata na najnovejša znanstvena in tehnična znanja, ki jih kombiniramo z osebnimi izkušnjami naših kupcev. Tako lahko zagotovimo največjo možno izvirnost in praktično uporabo ter v to usmerimo naše aktivnosti. Kontrola kvalitete se vrši v proizvodnih prostorih proizvajalca oz. v tujih laboratorijih. Poleg tega ima proizvajalec certifikat DIN EN ISO 9001:2008 (Certifikat št. DE 09/2989). Številka proizvajalca je a DEBW 127001, registracija v Stuttgartu, Nemčija. Veterinarska kontrolna številka: SP/A1- BW-5.

V naši hrani za pse uporabljamo le beljakovine živalskega izvora, in sicer le iz mesa živali, ki so primerne tudi za prehrano ljudi, torej ne vsebuje živalske moke iz ostankov živali.

Na osnovi navedenih dejstev o nadzoru in kakovosti potrjujemo, da je naša hrana za pse proizvedena skladno s strogimi predpisi s tega področja. To še posebej velja za zakonsko določene predpise o vsebnostih in nezaželenih snoveh v prehrani za pse.

S tem zagotavljamo najvišjo varnost pri uporabi naših proizvodov.

Hrana za pse Biss25
Barbara Krumpak